Over ons

Welkom! Leuk dat je meer wilt weten over onze vereniging. De Graancirkel is de nieuwste studentensportvereniging van Groningen en heeft zich aangesloten bij de ACLO. Hier vinden onze trainingen, tossavonden en toernooien dan ook (meestal) plaats. Onze trainingsvelden liggen achteraan de ACLO en wordt ook wel 'de Golfafslag' genoemd. Zie hiernaast waar je de Golfafslag kan vinden. Link naar Google maps: https://goo.gl/maps/BLAqAZw1GMsZhcBAA


Roudnet
Roundnet is een relatief nieuwe en kleine sport, maar dat neemt niet weg dat het de allerleukste(!) sport is. Het dynamische spelletje heeft de afgelopen jaren wereldwijd al een grote opmars gemaakt, en ook in Nederland wordt het groter en groter. De sport wordt gespeeld met 4 personen die vrij zijn om zich 360 graden om het netje heen te bewegen. De bal moet binnen 3 contacten terug op het net gespeelt worden en mocht dit niet lukken, is het punt voor de tegenstander. Wil je meer lezen over de sport? Lees hier meer.


Trainingen
Onze trainingen vinden plaats op de Golfafslag (ACLO). Ieder lid heeft de mogelijkheid om tenminste twee keer per week op eigen niveau te trainen en hierbij is één keer per week een trainer aanwezig. Tijdens de trainingen zullen er wekelijks verschillende aspecten van de sport onder de aandacht komen waardoor jij je erg snel kan ontwikkelen, maar waar je ook veel plezier kunt hebben.

Toernooien
Om te kunnen shinen met je skills van de trainingen wordt er regelmatig een toernooi georganiseerd. Hier kunnen zowel leden als niet-leden aan meedoen, en kan je testen of je bestand bent tegen de wedstrijdstress. Leden van De Graancirkel hebben naast de (goedkopere) ledenprijs ook voorrang op het gelimiteerde aantal plekken van de toernooien.  

Activiteiten
Naast het sporten organiseren we ook andere activiteiten georganiseerd. De activiteiten zijn uiteraard niet verplicht maar het is een goede manier om je mede Graancirkelaars op een andere manier te leren kennen, en vorm je een hechte groep met je mede-leden.

Commissies
​Ook kan je actief lid worden van De Graancirkel! Vanaf het eerste jaar zal de ToernooiCie de toernooien. Jij bent dan samen met je commissie verantwoordelijk voor het grote succes van de toernooien. In het organiseren wordt de commissie erg vrij gehouden dus je kan nooit té groot denken! Daarnaast hebben we ook een activiteitencommissie (AcCie). Deze houdt zich bezig met de informele activiteiten. Althans, informeel, een echt Graancirkel-lid is altijd gebrand om te winnen, ook bijvoorbeeld tijdens het poolen!

ACLO_Sportcentrum.png

Onze sponsoren