Lidmaatschappen

Voorwaarden lidmaatschap De Graancirkel:

  • Contributiekosten worden aan het begin van het jaar betaald, bedragen zijn hieronder te vinden.

  • Wanneer je voor 1 januari uitschrijft, betaal je voor een halfjaarlijks lidmaatschap en krijg je dus een gedeelte van je contributie terug. 

  • Een lidmaatschap wordt automatish verlengd met een half jaar, tenzij op tijd wordt uitgeschreven. Voor meer informatie, klik hier.

  • Elk lid is in bezit van een ACLO kaart, zie hier beneden meer informatie.


ACLO kaart

Als lid van De Graancirkel ben je verplicht in het bezit te zijn van een ACLO Card. Voor meer informatie hierover zie: www.aclosport.nl/tarieven. Mocht je maar een half jaar/één semester lid willen zijn van De Graancirkel, dan kan je er voor kiezen om een ACLO-semester kaart kopen. Let wel op dat je geen Summer card koopt, hiermee mag je alsnog niet lid zijn van onze vereniging!

Het kan ook zijn dat je niet (meer) in aanmerking komt voor een ACLO kaart. In dit geval kun je bij ons een dispensatiekaart aanvragen. Dit kan door middel van een mailtje naar secretaris@degraancirkel.nl met daarin je volledige naam, geboortedatum, eventueel oud studentennummer, of je een kaart voor een half jaar of heel jaar wilt en motivatie. Voor meer informatie over dispensatiekaarten, zie: www.aclosport.nl/tarieven/dispensatie.


Lidmaatschap bij De Graancirkel

Hieronder is te vinden welke soort lidmaatschappen er zijn bij De Graancirkel, en wat ze kosten. 

1.png
2.png
3.png

Onze sponsoren